Karma bölgesel ve uzun mesafe nakliye araçlarına uygulanmak üzere geliştirilen Continental Conti EcoRegional HS3+ ve EcoRegional HD3+, çok teslimatlı yolculuklar için özel olarak tasarlandı. Yeni Continental kamyon lastikleri iyileştirilmiş yakıt verimliliği, azaltılmış yuvarlanma direnci ve daha düşük CO2 emisyonları ile fayda sağlıyor.

Continental Conti EcoRegional HS3+ Lastiklerin Farkı Ne?

Selefiyle aynı sırt tasarımını paylaşan Continental Conti EcoRegional HS3+, ön aks için tasarlanmıştır. Lastiğin özel desen tasarımı, suyun iyi bir şekilde temas yüzeyinden dağıtılmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda lastik ömrü de uzamaktadır. Bu özel ticari lastik deseni, dengeli güç aktarımı ve daha uzun lastik ömrü sağlarken kanal genişliğinin %50’si tam derinlikte kılcal kanallara sahiptir. Lastik bileşiğinin yenilenmesi ile yakıt tüketimini azaltmaktadır.

Continental Conti EcoRegional HD3+ Özellikleri

Yeni Continental Conti EcoRegional HD3+ de düşük boşluklu tasarımı ve birden çok kavrama kenarına sahip sırt tasarımı ile serideki bir önceki desen ile görünürde aynıdır. Bu desen, lastik ömrü boyunca yavaş aşınma, düşük dönme direnci ve daha yüksek kilometre ömrü sağlamaktadır. Yeni Continental kamyon lastikleri üzerinde bulunan 3 boyutlu kılcallar da sürüş dengesinin artmasını sağlamaktadır. Yeni Continental Conti EcoRegional HD3+ yenilenen karkas yapısı ile çeker aks için yuvarlanma direncini önemli ölçüde azaltmaktadır. Bu da daha düşük yakıt tüketimi anlamına gelmektedir. Yeni kamyon lastikleri, tüm yıl ve kış kullanımına uygun olduklarını gösteren 3PMSF (3 zirveli dağ kar tanesi) sembolüne sahiptir. Ayrıca, bazı lastik ebatları fabrikadan akıllı sensörler ile sipariş edilebilmektedir.

Continental Kamyon Lastikleri Serisi Birçok Yeniliğe Sahip

Continental otobüs ve kamyon lastikleri ürün geliştirme başkanı Hinnerk Kaiser: “Continental Conti EcoRegional Generation 3+ serisindeki lastikler, kilometre performansından ödün vermeden yuvarlanma direncini azaltan gelişmiş bir üretim sürecinin sonucudur. Bu süreç, lastiklerin nispeten düşük bir sıcaklıkta daha uzun süre kürlenmesini içerir ve Conti Diamond Tekniği olarak bilinir. Polimerlere ve karbon parçacıklarına birbirleriyle reaksiyona girmeleri ve etkili bir şekilde çapraz bağlanmaları için daha fazla zaman verme avantajına sahiptir. Böylece bileşik içinde daha az iç sürtünme oluşur. Bu da yuvarlanma direncini azaltma etkisine sahip.”

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir